OPINIE

Zapraszamy Cię do zapoznania się z opiniami na temat GABINETU PSYCHOTERAPII i POMOCY PSYCHOLOGICZNEJ

Grzegorz Strojny

Psychoterapia Nowy Sącz

psycholog-nowy-sacz

GABINET PSYCHOTERAPII i POMOCY PSYCHOLOGICZNEJ Grzegorz Strojny, mieszczący się w Nowym Sączu, funkcjonuje nieprzerwanie od 2010 r. W toku jego ciągłego rozwoju aktualnie tworzy go zespół psychologów, specjalistów z zakresu psychoterapii w ujęciu psychodynamicznym (młodzieży od 15 roku życia, osób dorosłych), psychoterapii małżeńskiej/par, psychotraumatologii, psychoonkologii, psychoterapii pedagogicznej, doradztwa zawodowego i rozwoju osobistego. Nasz zespół łączy profesjonalizm i spójna filozofia w podejściu do pracy. Realizujemy zasady Kodeksu Etycznego Psychoterapeuty, swoją pracę poddajemy regularnej superwizji.

W swojej pracy cenimy intymność, bliskość w terapeutycznej relacji, tajemnicę zawodową. Charakteryzuje nas autentyczność, otwartość oraz uważność i wrażliwość w kontakcie.

Cieszymy się, że jest to przez Państwa doceniane…

*** (zamieszczone poniżej opinie na temat GABINET PSYCHOTERAPII i POMOCY PSYCHOLOGICZNEJ Grzegorz Strojny, zostały przesłane do nas przez osoby korzystające wcześniej z naszych usług psychologicznych oraz zamieszczone w innych portalach. Uprzejmie więc je tutaj umieszczamy).

I dziękujemy za zaufanie.

Pan Grzegorz to sympatyczny, kompetentny i wyrozumiały człowiek. Psychoterapia była dla mnie świadomym wyborem. Dzięki terapii „nauczyłam się” dbać o siebie i swoje potrzeby. Dziękuję Panu Grzegorzowi za coś co jest niepoliczalne: dobre samopoczucie, wzmocnienie poczucia własnej wartości, świadome wybory. Terapia pozwoliła mi w toku pracy nad sobą przeżyć żałobę, pogodzić się ze stratą, być wrażliwą i empatyczną i poczuć moc wybaczenia. Dziękuję i polecam z całego serca.

BN

20 maja 2022

Przed wizytą u Pani Elżbiety bałem się dosłownie wszystkiego, wyjscie do sklepu było dla mnie walką o życie poprzez wewnętrzne problemy. Po pierwszym spotkaniu z tą cudowną kobietą, poczułem jakby mi kamień z serca spadł. Odwiedziłem Panią 3 razy bodajże i z każdym spotkaniem było lepiej. Miła wyrozumiała kobieta, która nikogo nie ocenia poprzez żaden pryzmat i chce jak najbardziej pomóc pokonać człowiekowi przeciwności poprzez rozmowe i poniekąd wskazanie drogi. Pani Elżbieta bardzo podbudowywuje człowieka i daje coś czego żadne antyderpesanty nigdy w zyciu by nie dały. Bardzo się cieszę, że do Pani trafiłem i pozdrawiam Panią serdecznie oraz bardzo dziękuje za pomoc z tym wszystkim 🙂

@opel99

23 marca 2022

Polecam całym sercem! Miałem bardzo duże problemy o których nie chcę pisać publicznie. Tylko tu znalazłem pomoc.

Andrzej

7 lutego 2022

Lekarz bardzo życzliwy, pomocny. Profesjonalne podejście do pacjenta i jego problemów. Gorąco polecam!

Renata

8 grudnia 2021

Pan Grzegorz jest wyrozumiałym i współpracującym terapeutą. Spotkania odbywały się w atmosferze zrozumienia i bezpieczeństwa. Dużym atutem jest usytuowanie gabinetu, które zapewnia anonimowość pacjenta. Terapeuta jest kompetentny, posiadający dużą wiedzę z psychologii oraz psychoterapii. Jest życzliwy i współodczuwający. Równocześnie koncentruje się na realnej pomocy i wyznaczonych celach terapii.
Mimo, iż psychoterapia jest długą i czasami krętą drogą, dla zdecydowanych, którzy chcą podjąć trud jej przejścia polecam wybór uważnego i doświadczonego przewodnika jakim jest Pan Grzegorz.

~ Lhotse

28 września 2021

Profesjonalizm Pana Grzegorza, kultura osobista, klasa!!!
Oprócz tego komfortowa, gustownie urządzona przestrzeń terapeutyczna, która współgra z kompetencjami Pana Grzegorza, wzmacniając poczucie bezpieczeństwa w procesie terapeutycznym.
Szczerze polecam!

Elżbieta M.

9 lipca 2021

Jestem bardzo zadowolona z terapii. Pan Grzegorz jest bardzo empatyczny, jest też świetnym słuchaczem i okazuje duże zainteresowanie. Każda wizyta odbywała się w przyjemnej i przede wszystkim bezpiecznej atmosferze. Spotkania były niezwykle pouczające i wzbogacające o wiedzę, której wcześniej nie miałam. Świetnie ‚czyta’ emocje i pomaga je nazwać. Po kilku miesiącach z Panem Grzegorzem mogę powiedzieć, że wiele nauczyłam się o sobie, a przede wszystkim słuchania siebie i swoich potrzeb. Czuję, że w moim życiu dużo się zmieniło i zyskałam nad nim kontrolę. To dla mnie niezwykle cenna lekcja. Cele terapii zostały osiągnięte na zadowalającym poziomie, dodatkowo zauważyłam poprawę stanu psychicznego. Z całego serca polecam terapię u Pana Grzegorza.

BS

5 czerwca 2021

Pozytywne doświadczenie. Pan Grzegorz swoja postawą wytworzył spokojną i miłą atmosferę podczas spotkania. Jest taktowny i empatyczny. Szczerze polecam.

Wiesław

19 sierpnia 2020

Niezwykle sobie cenię spotkania z Panem Grzegorzem. Jego zaangażowanie i profesjonalizm pozwoliły stworzyć bezpieczną przestrzeń pełną uwagi, w której udało mi się zbliżyć do samego siebie na tyle, by z większą odwagą i pewnością własnej drogi stawiać na niej następne kroki. Zwłaszcza, że czas naszych spotkań terapeutycznych był też okresem bardzo dużego osobistego napięcia w sferze relacyjnej, zawodowej. Terapia nie trwała długo, bo pół roku, jednak tych kilka miesięcy szczerego i pełnego szacunku kontaktu z drugim człowiekiem, któremu można zaufać, pomogło mi wzmocnić siły i wiarę w sens starań o to, co jest w moim życiu najbardziej wartościowe.

Tomek

12 czerwca 2020

Rzeczowe, spokojne i nieoceniające podejście. Lekarz zapewnia poczucie bezpieczeństwa – obszerne wyjaśnienia uspokajają. Dobry kontakt z lekarzem, pełny profesjonalizm – widać chęć pomocy, a nie zarobku.

J.Sz.

30 marca 2020

Z pełnym przekonaniem polecam tego terapeutę, pracuje z zaangażowaniem, skupieniem, dużą uważnoscią.

Marta

2 października 2019

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pana doktora super lekarz z powołania. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta . Polecam serdecznie !

Anna

14 września 2019

Trafiłam do Pana Grzegorza z problemami natury zawodowej, tak mi się wydawało… To był tylko czubek góry lodowej. Teraz wiem, że terapia u Pana Grzegorza była doskonałą inwestycją w jakość mojego życia. Jestem wdzięczna i szczerze polecam

BZ

24 października 2018

Do psychoterapeuty trafiłem przeżywając problemy nerwicowe i depresyjne. Terapia trwała dwa lata. Moim zdaniem to dardzo kompetentny psychoterapeuta. Zawsze punktualny, elastycznie ustala czas wizyty, pozostałe w łatwym kontakcie telefonicznym. Polecam każdemu, kto szuka dobrego specjalisty.

Krz

25 kwietnia 2018

Do Pana Grzegorza trafilam z “internetu” , lecz smialo moge go polecic kazdej osobie, ktora bez krepacji chce mowic o swoich problemow. Nie jest to latwe , jednak Pan Grzegorz ma podejscie ktorego brakuje polowie lekarzy, mysle ze to tzw. powolanie. Jestem bardzo zadowolona.

aldona.kaczor

18 stycznia 2018

Wielkie podziękowania dla Pana Strojnego za pomoc, wsparcie i rozmowy. Uważam, że terapia była warta wysiłku, bo nastąpiła u mnie odczuwalna poprawa. Mogę tego terapeutę szczerze polecić innym, ja się nie zawiodłem.

Rafał N.

23 lipca 2017

Cóż można napisać… Jedno słowo… Dziękuję… Tak mało, a jednocześnie tak wielce wymowne… Dzięki Pomocy Pana Grzegorza wróciliśmy z żoną „na właściwe tory” w Naszych relacjach… Postawił Nasz związek na nogi… Dziękujemy Karolina i Piotr.

Piotr

11 maja 2017

Gorąco polecam Lekarz zna sie na rzeczy Czas spędzony w jego gabinecie nie jest stracony Potrafi znaleść sedno problemu i pomoc go rozwiązać Fachowa miła wizyta

Użytkownik "ZnanyLekarz"

3 grudnia 2016

Polecam!
Trafiłem do Pana Grzegorza po kilku nieudanych sesjach u innych psychologów, a nawet spotkań z psychiatrą. Pan Grzegorz przez 2,5 roczne spotkania co tydzień po godzinie pomógł mi odzyskać wiarę w siebie i uporządkować relacje, głównie z najbliższymi. Sesje odbywały się w kameralnej atmosferze, co sprzyjało zbudowaniu dobrej relacji. Jestem przykładem, że praca nad sobą i chęć współpracy z psychologiem potrafią pomóc osiągnąć założony cel terapii.

mrcz

7 listopada 2016

Moja terapia trwała trochę ponad rok. Trafiłem do Pana Grzegorza po wielu latach chodzenia od lekarza do lekarza, z powodu bólów w obrębie jamy brzusznej. Na terapii dowiedziałem się bardzo wiele o sobie samym, zobaczyłem moje lęki, co mnie blokuje, czego się boję. Zrozumiałem, że to ja jestem odpowiedzialny za resztę swojego życia i jak sobie sam nie pomogę to, kto inny tego za mnie nie zrobi. Jestem wdzięczny Grzegorzowi za fachową pomoc. Dzięki spotkaniom z terapeutą, moje życie zmieniło się nie do poznania. Stałem się silniejszy, pewny siebie, odważniejszy a przede wszystkim świadomy swojej psyche:) Oczywiście zdrowie też mi się poprawiło, bóle mocno złagodniały a teraz pawie ich nie ma. Dziękuję Panu Grzegorzowi to świetny psychoterapeuta. Każdej osobie mającej problemy polecam spotkanie u Pana Grzegorza. Nie ma się co wstydzić, że się ma problemy bo ciężko jest tak żyć. Polecam serdecznie. Pozdrawiam.

Grzegorz

9 października 2016

W gabinecie spotkałam się z fachowym i życzliwym kontaktem. Byłam w terapii 1,5 roku i choć chwilami nie było łatwo, to dzisiaj czuję, że odzyskałam wiarę w siebie i swoje możliwości, że znowu sprawuje kontrolę nad swoim życiem.

Kinga

7 grudnia 2012

Bardzo cierpliwy i życzliwy pan Strojny pomaga zbudować w sobie samym umiejętności i siłę do radzenia sobie ze swoimi problemami dzięki lepszemu zrozumieniu procesów, które zachodzą w naszych życiach.

Mateusz

31 marca 2022

Jakiś czas temu zaczęłam terapię w gabinecie psychoterapii i pomocy psychologicznej w Nowym Sączu, z którą wiążę wielkie nadzieje. Samo miejsce nie przypomina lekarskiego gabinetu co bardzo pomaga, natomiast lokalizacja nie jest najlepsza.

Kaja

2 lutego 2022

Profesjonalna i pełna empatii opieka jaką Pan Grzegorz otacza pacjenta bardzo pomogła mi w pokonaniu wielu problemów oraz zrozumieniu siebie. Świetny specjalista z bardzo indywidualnym podejściem.

A.P.

1 października 2021

Godny polecenia. Pełny profesjonalizm. Po pierwszej wizycie wiedziałam już gdzie u mnie tkwi problem. Pozdrawiam i dziękuję

Natalii

6 sierpnia 2021

Z Panem Grzegorzem pracowałam przez 2, 5 roku. Był moim 3 specjalistą ponieważ poprzedni terapeuci nie mieli takiego podjeścia jak Pan Grzegorz, więc to był strzał w 10. Trafiłam na wspaniałego specjaliste, pełnego wsparcia,empati porady sprowadzenia na tak zwaną,,ziemie”. Pan Grzegorz odblokował mnie na wiele spraw, które zatruwały mi życie. Jestem wdzięczna za tak troskliwą pomoc.

Renata

30 czerwca 2021

Bardzo kompetentna, empatyczna i wyrozumiała osoba. Bardzo dziękuję za udzielenie pomocy w kryzysowej sytuacji.
Lucyna Rzeźnikiewicz

19 lutego 20221

Konkretny, profesjonalny i otwarty na pomoc ludziom, co w dzisiejszych czasach jest cechą niezwykle rzadką. Polecam.

Sylwester

17 stycznia 2021

Z całą odpowiedzialnością mogę polecić pana Grzegorza. Bardzo dobrze poprowadzona terapia z najwyższym profesjonalizmem jaki można sobie wyobrazić. Powiedzieć że zawdzięczam temu panu życie to nic nie powiedzieć. Od początku do końca poczucie, że jest ktoś kto jest dla Ciebie i tylko dla Ciebie. Bardzo dziękuje za 1,5 roku terapii i gorąco polecam

Marek

16 czerwca 2020

Pan Grzegorz to bardzo konkretny psycholog. Potrafi bardzo uważnie słuchać i również dobitnie wytłumaczyć pewne kwestie.

Kasia

27 kwietnia 2020

Jeśli potrzebujesz pomocy to bez zawachania mogę polecić Pana Grzegorza. Służy radą i pomocą w trudnych sprawach.

Lucyna

20 listopada 2019

Świetny specjalista wspaniały terapeuta bardzo dobry psycholog zawsze można na niego liczyć bardzo duże doświadczenie
Szczerze polecam :))

Marta

14 września 2019

Pan Grzegorz to profesjonalista, do tego bardzo sympatyczny człowiek. Jestem zadowolony z przebiegu oraz efektów mojej 2,5-rocznej terapii. Praca którą wykonałem z jego asystą pozwoliła mi dotrzeć do wielu rzeczy ukrytych głęboko we mnie, które wywierały istotny wpływ na moje życie. Bardzo polecam i pozdrawiam! 🙂

Mirosław Józef Górski

16 czerwca 2019

Jestem bardzo zadowolona z wizyty I rozmowy z Panem Doktorem. Bylam tylko na jednej wizycie, poniewaz chcialam sie dowiedziec czy jest mi potrzebna psychoterapia I nie spodziewalam sie ze w przeciagu 45 min otrzynan tyle zadowalajacych mnie informacji. Ta wizyta bardzo mmi pomogla I otworzyla mi oczy na pewne sprawy. Bardzo goraco polecam

Justyna

28 stycznia 2019

Moja terapia trwała ok. 2 lata. Dzięki spotkaniom odzyskałem radość z życia, pewność siebie i odkryłem w sobie na nowo siłę, chociaż nie było łatwo. Było czasami ciężko. Czasami są momenty kiedy wracają różne wspomnienia z mojego dzieciństwa, ale nie czuję już żalu ani gniewu, które wcześniej utrudniały mi relacje z otoczeniem. Polecam – Paweł.

Paweł

15 października 2018

Do czasu spotkania pana Grzegorza miałem mgliste wyobrażenie o psychoterapii a mężczyźni nie wydawali mi się odpowiednimi terapeutami zwłaszcza w kwestiach rodzinnych, Po roku terapii musiałem zmienić zdanie. Pan Grzegorz wykazał się dużą intuicją i, co najważniejsze, doświadczeniem w kwestiach małżeństwa i rodziny. I choć oczekiwałem wobec spotkań bardziej burzliwych rozmów aniżeli monologu z mojej strony, to sposób prowadzenia terapii przez pana Grzegorza okazał się bardzo skuteczny. Była to praca nad sobą i swoimi problemami a nie dawanie dobrych rad, jak je rozwiązać. Dzięki pomocy pana Grzegorza udało mi się poradzić sobie z nimi.

Użytkownik "ZnanyLekarz"

17 lutego 2018

Miałem ogromne szczęście trafiając do gabinetu Pana Grzegorza, który nie tylko pomógł mi w odnalezieniu źródła moich problemów natury psychologicznej, ale także ku mojemu zaskoczeniu, dał ogromną swobodę w wyznaczaniu drogi do ich rozwiązania, co było niezwykle budującym doświadczeniem. Inwestycja w profesjonalizm Pana Grzegorza jest zapewnieniem osiągnięcia oczekiwanych rezultatów. Zdecydowanie polecam!

Mateusz

5 stycznia 2018

Wspaniały człowiek ,swoj prywatny czas po pracy poswieca na to zeby pomagac innym. Ten człowiek został mi polecony jako fachowiec, i nie zawiodłam sie ,na kazde pytania otrzymałam wyczerpujaca odpowiedź. O ile ktos bedzie szukał fachowca, to teraz ja z cała odpowiedzialnoscia bede polecac.
Panie Grzegorzu dziekuje jeszcze raz.

Irena

8 czerwca 2017

Jeżeli potrzebujesz dobrej, konstruktywnej i optymistycznej zmiany w swoim życiu Pan Grzegorz jest tą osobą, która potrafi to uczynić.
Dzięki Niemu można zanurzyć się i spojrzeć w głąb siebie i odkryć zaskakujące pokłady nieograniczonych możliwości by zmienić swoje myślenie i nastawienie do życia, co jest istotnie ważne. Ze mną tak się stało. Niesamowity słuchacz i tchnie pozytywną energią. Jest doskonałym terapeutą i mogę stwierdzić z całą odpowiedzialnością, że dzięki Naszym spotkaniom zyskałam odwagę, której mi brakowało by podejmować ważniejsze decyzje i zaczęłam podchodzić do życia bardzo optymistycznie . Uwierzcie mi to pomaga niesamowicie. Dziękuję Panie Grzegorzu 🙂

marzenapaterek

19 marca 2017

Szczerze polecam !! Terapia u Pana Grzegorza była jedną z najlepszych decyzji w moim życiu. Spotkania trwały rok i ten rok był przełomowy w moim życiu. Bywały ciężkie chwile, z czym również wiąże się terapia, ale nie żałuje ani minuty, ponieważ sesje z tak dobrym terapeutą były punktem przełomowym w moim życiu. Teraz jestem świadomą swojego prawdziwego 'JA’ osobą, odnalazłam i przede wszystkim poznałam siebie, a wspomnienia z dzieciństwa, które nie uporządkowane utrudniały mi życie, już nie sprawiają bólu, wręcz przeciwnie… zamieniły się w moją wewnętrzną siłę. Droga i cel terapii został osiągniety, dzięki Panu Grzegorzowi i jego fachowej nie ocenionej pomocy ! Oby więcej takich terapeutów! W czlowieku wraca wolność,pewność siebie,pozbywa sie starych schematów działania i dzięki temu nareszcie uczy się prawdziwie kochać i prawdziwie żyć.

Użytkownik "ZnanyLekarz"

20 listopada 2016

Na terapię przyszłam w bardzo złej kondycji psychicznej, Pan Grzegorz tak poprowadził terapię, że przeżyłam, bardzo dużo się o sobie dowiedziałam i nauczyłam, za co Panu dziękuję.Spotkania odbywały się w życzliwej i pełnej dyskrecji atmosferze. Terapia trwała ok. 2 lat. Pan Grzegorz jest profesjonalistą o wysokiej kulturze osobistej. Gorąco polecam.

Agnieszka

19 października 2016

Uczestniczyłem w psychoterapii u p. Grzegorza kilka lat, zyskałem odporność na wiele lat, bez niej do dziś byłbym pewnie na lekach antydepresyjnych. Zyskałem dystans do swoich lęków, poczucie humoru i akceptację do swoich słabości.

j23

25 maja 2013